09 октомври, 2023

Относно Надеждата


 


    Тя се казваше Надежда и бе 100 кила. Бе снажна мощна, яка и пищна, но не и дебела. Може би от там и страхотното и самочувствие. Освен това, бе положително настроена, жизнерадостна и с преливащо чувство за хумор. На всеки купон, тръшваше безцеремонно на масата, огромните си по размер гръдни аргументи и се започваше една… След като набързо удареше две ракии, стой та слушай истории и лакърдии, коя от коя по-пикантни и по-завързани. Но любима ѝ беше следната.

    Мъжът ми – казваше тя: навсякъде се хвали, че бил щастливо женен, защото живеел със сто кила Надежда. Вечер лягал със сто кила Надежда, а сутрин се събуждал също със сто кила Надежда, и така цели тридесет години.

    Другите дами от компанията не можеха нищо да ѝ противопоставят. Някоя, по някое време ще извади снимка на 5-6 внучета, друга пък ще спомене, че гледа 20-30 свине майки, но не би.

    Сто килограмовата Надежда винаги биеше всички с явното си стокилограмово превъзходство и печелеше безапелационно зафомилият се пореден среднощен купон.

    Та това е от мен относно Надеждата.

 

Стефан Стефанов

09.10.2023 Чавей - Палацото

Няма коментари:

Публикуване на коментар